Faldsikringsudstyr – sikkerhedsudstyr til flere faggrupper

Faldsikringsudstyr – sikkerhedsudstyr til flere faggrupper

Hos Primo Safety har vi et bredt udvalg af certificeret faldsikringsudstyr i høj kvalitet, der forhindrer faldulykker på arbejdspladsen.

Vi bestræber os på at være lagerførende i mange forskellige produkter inden for faldsikring, og du kan ligeledes finde faldsikringsudstyr til flere formål og faggrupper. Vi har naturligvis prioriteret sikkerheden højt i sammensætningen af vores udvalg, og vores produkter er derfor indkøbt fra kvalitetsbevidste leverandører, der fremstiller sikkerhedsudstyr af førsteklasses materialer.

Gå på opdagelse i vores sortiment her på siden, og find faldsikringsudstyr til lige netop dit formål.

Faldsikringsudstyr – når sikkerheden er et must

Som arbejdsgiver er det dit ansvar at sikre, at dine medarbejdere er sikrede mod styrt på arbejdspladsen i forbindelse med stilladsarbejde, tagarbejde, vinduespudsning, nedrivning og andre opgaver med risiko for fald. Derfor er det afgørende, at du køber dit sikkerhedsudstyr hos en kvalitetsbevidst leverandør med et bredt udvalg af faldsikringsudstyr.

Forskellige opgaver stiller dog forskellige krav til faldsikringsudstyret, og derfor er det også vigtigt, at du vælger det rette udstyr. Visse opgaver inden for vinduespudsning stiller eksempelvis store krav til sikkerheden og vil typisk kræve brug af både hejseudstyr, rigger sele samt faldblok eller reb med reblås. Ved arbejde på stillads vil det til gengæld ofte være tilstrækkeligt med en 2-punktssele. Vi anbefaler dog altid, at du sætter dig grundigt ind i reglerne for faldsikring i dit fag, inden du køber faldsikringsudstyr.

Find faldsikringsudstyr til flere faggrupper hos Primo Safety

I webshoppen finder du mange produkter inden for faldsikring og forankring. Vi er blandt andet lagerførende i faldblokke, komplette faldsikringssæt, reb, seler, karabiner, veste, støttebælter og liner samt en række øvrige produkter inden for sikkerhed og faldsikring.

Vi har faldsikringsudstyr til mange forskellige faggrupper og formål, og du kan ligeledes gøre alle dine indkøb inden for faldsikring hos Primo Safety. Bestil dine varer hos os, og vi sørger for gratis levering inden for 3-4 dage ved køb mere for end 600 kroner.

Har du spørgsmål til vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Se vores omtalte produkter her

fds fds