Handelsbetingelser

Vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Primo Safety.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Primo Safety.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Primo Safety.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Primo Safety, er denne af vejledende art. Primo Safety garanterer, at alle produkter opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport af varer fra Primo Safety anses for værende udført, når forbrugeren har modtaget varen. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid: 3-7 dage.

Risikoen for varer købt hos Primo Safety overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation, eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Primo Safety, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Primo Safety.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Primo Safety har stillet dig i udsigt.

Du kan bestille dine varer online og betale med den gældende betalingsmetode. Alle priser i Primo Safety – på web-adressen http://www.primosafety.dk – er ekskl. moms.

Fortrydelsesret

Primo Safety yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Fortrolighedspolitik

Primo Safety forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Primo Safety vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Primo Safety vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Betaling

Betaler du med et betalingskort, trækkes beløbet fra din bankkonto, når vi sender din ordre.