Sådan vælger du dit faldsikringsudstyr

Sådan vælger du dit faldsikringsudstyr

Hos Primo Safety fører vi et stort udvalg af faldsikringsudstyr, bl.a. fra det anerkendte mærke Portwest, der alle har til formål at forebygge risici forbundet med arbejde i højden. Faldsikringsudstyr kan inddeles i produkter der har til formål at begrænse arbejderens bevægelse og afstand til faren (tilbageholdelsesarbejde), produkter der sikrer en god arbejdsposition, og endelig produkter der hindrer risikoen for fald (faldsikring).  

Stort udvalg af faldsikringssæt

Lige meget hvilken opgave dit faldsikringsudstyr skal løse, finder du det hos Primo Safety. Vi har et omfattende udvalg af faldsikringssæt, som alle lever op til de nuværende CE-sikkerhedskrav. Vi forhandler bl.a. OX-ON, men vores primære leverandør er den irske virksomhed Portwest, der siden 1904 har leveret sikkerhedsudstyr- og tøj til hele verden. Med faldsikringsudstyr fra Portwest kan du derfor være sikker på, at du får professionelt udstyr, hvis funktion og komfort er forfinet gennem over 100 år. Vi forhandler bl.a. Portwest faldsikringsseler fremstillet i ergonomisk design og med åndbar rygstøtte, for at gøre din og dine arbejderes hverdag så behagelig som muligt.  

Desuden har vi et bredt sortiment, der bl.a. dækker over brøndudstyr, evakueringsudstyr, faldblokke, samt enkeltdele som karabiner, reb, seler, veste, støttebælter og liner.  

Inddeling af faldsikringsudstyr

Faldsikringsudstyr inddeles i tre kategorier: Det der skal hindre personer i fald (her bruges støttesikring, dvs. bælter), det der skal fange personer, der falder (her bruges faldsikringsseler), og sidst faldsikringsudstyr til at sænke og løfte personer, fx ved arbejde i en brønd. Seler der har bryst-, sæde- og lårremme kan benyttes ved sænkning af personer, samt opfangning af faldende personer.

Faldsikringsudstyr skal bestå af disse komponenter

Et faldsikringssystem skal altid bestå af følgende komponenter: En helsele, en koblingsline, en falddæmper og et forankringspunkt. Hertil kommer evt. støttesystemer, der består af et støtte- eller midjebælte og en line med lås.

Ved hver enkelt produktbeskrivelse i vores sortiment findes godkendelseskoden på produktet, så der er mulighed for at krydsreferere med faldsikringsudstyrets sikkerhedsniveau og den pågældende opgave. På denne måde sikrer du dig, at du vælger det rette faldsikringsudstyr til din opgave.

Kontakt

Vil du vide mere om vores forskellige faldsikringsløsninger, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Primo Safety